søndag 14. juli 2013

Amerikanske pannekaker (gluten og melkefri)

Det er ingen hemmelighet at mor i huset er veldig glad i pannekaker. Pannekaker passer i mange sammenhenger, men hos oss blir de som regel servert i helgene, som brunch/lunsj alt ettersom. Våre pannekaker går veldig fort å lage (de skal jo verken svelle eller heve) og egner seg derfor godt som frokost før skole og jobb, de er laget etter en amerikansk oppskrift.

Pannekakerøre
  • 2,5 dl semper grov melkefri mix 
  • 1 ss sukker 
  • 2 ts bakepulver 
  • 1/2 ts salt 
  • 2 egg 
  • 2,5 dl Rice dream (risdrikk) 
  • 2 ss olje

Kjør alt i kjøkkenmaskinen og stek tykke amerikanske pannekaker, putt gjerne noen blåbær oppå før du snur pannekaken.

Friske jordbær/bringebær er godt følge til, men frukt smaker også godt. Og kanskje litt lønnesirup eller honning for de som liker det søte.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar