onsdag 3. juli 2013

Festkake med bær og gelelokk (gluten og melkefri)

Sukkerbrød
Man bare bytter ut det man ikke tåler, med mel, smør og væske som man tåler og vips så har man sukkerbrød.

Del sukkerbrødet i to, fyll med deilig syltetøy i midten (pass på at det ikke inneholder certo, fordi certo inneholder melkesukker)

Bær
Jeg kjøper oftest bær fra frysedisken: bringebær, blåbær, bjørnebær er mine favoritter

Gelelokk
Lages med halv dose vann, vent til geleen holder på å stivne før du heller den over kaken (som er tilbake i springformen igjen). Sett kaldt, la gjerne kaken stå over natten i kjøleskap.

Servering
Serveres med kaffe, te og kanskje litt spraykrem/topping/menkomel for de som tåler det http://www.marexim.no/Default.aspx?ID=133

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar