fredag 12. juli 2013

Sitronmuffins (gluten og melkefri)

Dette trenger du (til ca 16 små sitronmuffins):

  • 125 gr melange uten melk
  • 2 store egg (eller 3 små)
  • 100 gr brunt strøsukker
  • 1,5 dl rismelk/kokosmelk
  • 180 -200 gr Semper grov melmix
  • Skallet og saften av 2 sitroner (oppskriften kan varieres etter det du har/liker)
  • 1ss olje
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1/4 ts salt
Bruk gjerne kjøkkenmaskin:

  • Kjør margarin og brunt strøsukker mykt og lett
  • Tilsett egg, ett om gangen
  • Bland inn væske og alt det tørre
  • Bland inn sitronskall og saft
  • Stek muffinsene gyldne midt i ovnen på 180-200 grader i 15-20 minutter (komfyrer er litt ulike, så sjekk jevnlig) 
  • Serveres med is, friske kirsebær, (is)te/kaffe


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar