onsdag 3. juli 2013

Albondigas - Spanske kjøttboller i tomatsaus (gluten og melkefri)

Her er oppskrift på spanske kjøttboller (albondigas) i passe sterk tomatsaus :-)

Til kjøttbollene trenger du:
  • 400 g karbonadedeig 
  • 1/2-1 chilli 
  • 1/2 løk 
  • Noen fedd hvitløk 
  • Salt og pepper 
Bland alle ingrediensene og lag boller. Stekes på lav varme i panne. Skru opp varmen etterhvert for gjennomsteking

Tomatsaus:
  • En boks hakkede tomater 
  • 1 boks tomatpure 
  • 1 løk 
  • 1/2 chilli 
  • Noen fedd hvitløk 
  • 1/2 paprika 
  • 1/2-1 teskje sukker 
  • Salt, pepper og hakket frisk basilikum 
 Nammmm :-)

ps. Bildet er lånt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar