Sånn lager du kaken:
Kjør ingrediensen i kjøkkenmaskina
- 150 gr semper grov (den melkefrie)
- 150 gr sukker
- 150 gr smør (melange bakesmør uten melk og soya)
- 1 ts bakepulver
- 2 egg
Stekes på 180 grader, på nederste rille, i 30 min.
Fyll
- Lag eplesyltetøy av 3-4 epler (eller bare hakk dem/mos dem i mixer)
- 2 ss sukker
- 1 ts kanel
- (evt. bruk eplesyltetøy fra glass)
Glasur
- 150 gr melis
- 2-4 ss vann (prøv deg frem til det blir passe konsistens til å smøre utover kaken uten at alt flyter utover sidene og blir liggende på kakefatet, øving gjør mester)
- 150 gr mørk sjokolade (melkefri)
- 1/2 - 1 dl nøtter (ta hva du har og liker best)
OBS! Farlig godt! :-)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar