Denne etterlengtede veganske "ostekaken" ble både frisk og veldig, veldig god. Denne lekkerbiskenen gikk ned på høykant og kommer garantert på dessertbordet snart igjen!
Sånn gjorde jeg:
Bunn:
1 pk glutenfrie (digestive) kjeks
125 gram melkefri Melange
Litt kanel
Kjør alt i foodprosessor og legg massen i bunnen av en rund kakeform
Gelé:
Lag sitrongelé som anvist på pakken, men bruk halv mengde vann. Avkjøl til geleen er i ferd med å stivne og bland den inn i "ostefyllet"
Vegansk "ostefyll"
Kjør blandingen i foodprosessor
3 egg
2 spiseskjeer sukker
250 gram smørbar vegansk "ost" (gluten- og melkefri)
1,5 dl naturell soyayogurt
Bland gelé og ostefyll og hell blandingen over kjeksbunnen. Sett "ostekaken" i kjøleskapet til den stivner helt. Lag den helst dagen før servering, så smaker den aller best.
Serveres med friske jordbær. Nam nam!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar