Slik gjorde jeg i dag:
Kok opp 1 dl ris per person i dobbel mengde vann tilsatt litt salt. Når risen koker opp skrur du ned varmen og legger på lokk til risen småputrer ferdig.
Hell rikelig med olje i en kjele og fres f.eks:
1 gul løk
1 rød løk
1 grønn paprika
1 rød paprika
1 stang selleri
Tilsett
I boks knuste tomater
2-3 fedd hvitløk i små biter
1-2 syltet paprika i biter pluss litt lake
2 syltet agurk i biter pluss litt lake
Saften av 1/2 lime eller sitron
Litt friske urter: dill, basilikum, bladpersille
Krydre med: salt, svart pepper, salvie, timian, Provencekrydder og smak til med litt honning. La småputre i 5 min før servering. Det fine med ratatouille er at den blir god nesten uansett hva du putter oppi, bare husk å smak litt innimellom.
God apetitt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar