Sånn fikser du det:
Beregn 1/2 spisemoden avokado per person.
Fyll (til 4 pers):
- Fres
- 1 finhakket løk i litt olje
- 2 -3 dl sopp i passe store biter
- Tilsett
- 1 dryss havsalt
- 5 dryss nykvernet svart pepper
- 1 -2 fedd hvitløk, småhakket
- 1/2 -1 finhakket rød chilipepper etter smak og behag
- Litt estragon (eller annet krydder du liker)
- (evt. også 1 spiseskje hakket, frisk koriander eller frisk basilikum)
Dressing (til 4 pers):
- 3 spiseskjeer olivenolje
- saften av 1 lime
Del avokadoen i 2, ta ut steinen og legg 1/2 avokado på hver sin tallerken. Hell over fyll og dressing rett før servering.
Variant: Retten kan alternativt varmes i 10-15 min på 165 grader forvarmet ovn.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar