torsdag 19. oktober 2017

Fargerik spansk fruktdessert - frutas del tiempo

Farger, former, dufter og smaker - Finnes det egentlig noen bedre avslutning på et godt måltid enn en liten dessertskål fylt med sesongens friske frukter og bær? Ta hva hjertet begjærer og tenk på at kombinasjonen skal se frisk og lekker ut.



Slik gjør du:
Vask frukten, del druer og physalis i 2, dander alt rett i dessertskålene rett før du skal servere. Dryss gjerne over litt reven, mørk (melkefri) sjokolade og sett en bit eller to på skråss som man kan bite i til kaffen.
  • Grønne druer
  • Blå druer
  • Friske bringebær
  • Physalis
  • Mørk sjokolade, melkefri
Kan serveres når gjestene har krøllet seg sammen i sofakroken sammen med litt god kaffe og te.

Variant: Desserten kan evt. serveres med andre typer frukt og bær, hakkede nøtter, kokos, sorbet eller iskrem til, sjekk at du kjøper melkefrie varianter til de som må ha det. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar