Denne thailandskisnprerte spinatsuppen smaker fortreffelig både som en liten forrett til (3-4 pers) eller som lunsj/middag for 2. Kjekt å ha rester i kjøleskapet når ungdommene titter innom og har lyst på noe godt! Sånn gjør du:
Varm 2 ss solsikkeolje i suppekjelen og tilsett
- 1/2 hakket løk
- 2 hvitløksbåter i små biter
- Ca 3 cm fersk ingefærrot kuttet i små biter
Tilsett
- 200 gr frisk eller frossen spinat
- 1 rårevet potet
- La alt surre i 10 min
Tilsett
- 5 dl hønsebuljong (terning og varmt vann)
- 2 dl kokosmelk
Smak deg fram med
- Salt
- Sitronpepper
Varmes til kokepunktet
Kjør suppen glatt i en foodprosessor/ bruk stavmixer
Server!
Tilsett evt potetrester fra dagen før (som på bildet vårt)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar