søndag 21. september 2014

Spinatsuppe med ingefær og potet

Denne thailandskisnprerte spinatsuppen smaker fortreffelig både som en liten forrett til (3-4 pers) eller som lunsj/middag for 2. Kjekt å ha rester i kjøleskapet når ungdommene titter innom og har lyst på noe godt! Sånn gjør du:

Varm 2 ss solsikkeolje i suppekjelen og tilsett
  • 1/2 hakket løk
  • 2 hvitløksbåter i små biter
  • Ca 3 cm fersk ingefærrot kuttet i små biter
Fres det gyllent og mykt

Tilsett
  • 200 gr frisk eller frossen spinat
  • 1 rårevet potet
  • La alt surre i 10 min

Tilsett
  • 5 dl hønsebuljong (terning og varmt vann)
  • 2 dl kokosmelk

Smak deg fram med
  • Salt
  • Sitronpepper

Varmes til kokepunktet

Kjør suppen glatt i en foodprosessor/ bruk stavmixer

Server!
Tilsett evt potetrester fra dagen før (som på bildet vårt)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar