Det som står i parentes er valgfritt, og tilpasses gjestenes behov. Lykke til!
Sånn gjør du
Fyll bunnen av den store suppekjelen din med (oliven)olje og stek
- 2 røde løk i skiver
- 2 skrelte gulrøtter i skiver
- 3 hvitløksfedd i biter
- 1 tomat
- 1 skrellet potet
- (evt. også et par stilker selleri i biter)
- (evt. også en fenikkelrot i biter)
Tilsett følgende - og la suppen koke til pastaskruene er ferdig
- 2-3 dl glutenfrie pastaskruer (beroende på hvor mettende du vil at suppen skal være)
- 2 bokser hermetiserte (plomme)tomater
- 1-2 små squash i biter
- 2 dl grønnsakskraft (evt. kraft fra kylling/kjøtt)
- 2 ss sitron/eddik
- (evt. også ett glass rødvin)
- 1 laurbærblad
- 1 neve frisk basilikum
- 1 pose med spinatblader i biter
- (evt. også litt stekt bacon/noen skiver spekeskinke)
- (100 gram berlottibønner)
- havsalt
- svart pepper
Serveres med
- glutenfritt flatbrød/ristet brød/foccacia
- (evt. også parmesanost)
Yezzz! Kjempegodt! Og temmelig sunt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar