Av og til må man ha dessert. Her er en favoritt som stilner sjokoladehungeren og som gir en solid avslutning på et lettere måltid.
Vi serverer den hele året - kald eller lunken - og varierer med sesongens bær/frukt. Vi har prøvd det meste: bringebær, jordbær, appelsinbåter, melon, ta det du tror passer til!
Til 4 porsjoner trenger du:
Smaker fortreffelig!
Vi serverer den hele året - kald eller lunken - og varierer med sesongens bær/frukt. Vi har prøvd det meste: bringebær, jordbær, appelsinbåter, melon, ta det du tror passer til!
Til 4 porsjoner trenger du:
- Smelt 1 plate mørk, melkefri 70 % sjokolade (2 store bocca funker supert) over vannbad
- Tilsett
- 1 stor klatt melkefri margarin
- 3 dl ris-fløte
- skallet av 1 mandarin
- Hell over i 4 dessertglass
- Sett kjølig (eller server lunken)
- Pynt med bær/frukt
Smaker fortreffelig!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar