mandag 12. mai 2014

Klassisk pasta med to salater

Søndager er travle dager for mange familier, vi for vår del skal rekke både frokost, lunsj og middag i løpet av noen få timer sammen og da passer det godt med pasta og salater. Rettene er både friske og enkle å lage, og pirrer smaksløkene på en herlig måte. God apetitt!

Skinke og melonsalat
  • gul melon i terninger
  • spekeskinke
  • litt frisk basilikum på toppen
  • dressing av olivenolje, sitron, salt, pepper

Tomatsalat
  • plommetomater delt i to
  • løk
  • dressing av olivenolje, balsamico, salt, pepper


Klassisk pastasaus med tunfisk
  • Kok pasta som anvist på pakken (glutenfri)
  • Lag saus av:
  • stek 2-3 fedd hvitløk, 1 chilli, litt salt og pepper
  • hell over 2 bokser tomat/1 flaske tomat/1 kilo friske tomater
  • 1 boks tunfisk i olje
  • noen sorte oliven
  • Serveres rykende varm med litt frisk koriander på toppen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar