Søndager er travle dager for mange familier, vi for vår del skal rekke både frokost, lunsj og middag i løpet av noen få timer sammen og da passer det godt med pasta og salater. Rettene er både friske og enkle å lage, og pirrer smaksløkene på en herlig måte. God apetitt!
Skinke og melonsalat
- gul melon i terninger
- spekeskinke
- litt frisk basilikum på toppen
- dressing av olivenolje, sitron, salt, pepper
Tomatsalat
- plommetomater delt i to
- løk
- dressing av olivenolje, balsamico, salt, pepper
Klassisk pastasaus med tunfisk
- Kok pasta som anvist på pakken (glutenfri)
- Lag saus av:
- stek 2-3 fedd hvitløk, 1 chilli, litt salt og pepper
- hell over 2 bokser tomat/1 flaske tomat/1 kilo friske tomater
- 1 boks tunfisk i olje
- noen sorte oliven
- Serveres rykende varm med litt frisk koriander på toppen
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar