onsdag 30. april 2014

Båndspagetti med bacon og "rømmesaus"

Denne deilige retten lærte jeg av en svensk sykepleier som kom til Oslo for å sommerjobbe. Kathrin sa den passet perfekt som middag på første date, hun fant kjærligheten her i Oslo men jeg tror faktisk turtelduene spiste sitt første måltid sammen på en restaurant. Jeg syns uansett at denne retten passer kjempegodt fortsatt - etter 22 års samliv og mange år med matallergi. 

  • Kok glutenfri båndspagetti som anvist på pakken.
  • Stek bacon
  • Stek 4-6 sopp (stekes i en egen panne og serveres til de som tåler det)
  • Hell over en liten boks mais
  • Skjær en liten paprika i biter
  • La alt surre litt i stekepannen sammen med masse sort pepper og litt oregano
  • Hell over et beger "soyarømme" og la det hele surre i 5-10 min til pastaen er ferdig
  • Tilsett et par-tre teskjeer agurkmix (eller sølvløk/noe annet syrlig)
  • Vil du ha den enda friskere kan du bruke litt ananas i tillegg
  • Smaklig måltid!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar