Paideig:
- Bruk gjerne kjøkkenmaskin/blender/stavmixer når du lager paideigen.
- 3,5 dl mel (semper grov mix, melkefri)
- 0,5 dl smeltet melkefri margarin/olje
- 2 ts bakepulver
- 1 ts vaniljesukker
- 1/2 dl sukker
- 1 egg
- litt kaldt vann til deigen er akkurat passe fast så den kan klemmes ut i bunnen av en pai/kake/springform
- Ingrediensene blandes godt.
- Dekk bunnen av formen med paideig (og la den evt. stå kjølig en times tid).
Fyll:
- Hell oppi
- 1 pakke frosne bjørne/bringebær
- 0,5 l vaniljekrem (4 små bokser Alpro soya)
- Smuldre et tynt lag med deig oppå til slutt (ca 1 dl)
- Stekes på 200 grader, midt i ovnen i 20-25 min.
- Serveres med kokos-is (melkefri) i godt selskap!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar