søndag 10. mai 2020

Magdalenas veganske sjokomuffins

Muffins er digg, kjapt og enkelt og bare fantasien setter grenser for hva du fyller dem med. I dag hadde jeg en perfekt moden banan, så da måtte jeg bare forsøke meg på en vegansk variant med sjokolade.

https://drive.google.com/uc?export=view&id=18fQOU7-FR0auEUWkLp6OpsSx8gZRAYyh

Sånn gjør du:
Nok til 6 STORE muffins. Finn fram en stor bolle og en ballongvisp. Jeg har tatt utgangspunkt i oppskriften jeg bruker til sitronmuffins (magdalenas):

0,5 dl brunt sukker125 gram romtemperert melkefri margarin1 moden banan (moses med gaffel)4 dl semper grovt mel (laktosefri)2 ts bakepulver1 liten klype saltLitt kakao eller melkefri mørk sjokolade2 ss bringebærsyltetøy
En skvett svart kaffeCa 1 dl gryr (til røra er passe klissete)
Røres sammen (bruk evt stavmixer hvis du ikke klarer det manuelt)
Røren helles over i 6 store muffinsformer
Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15-20 min
Avkjøles
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1E0qGq84Sv_pEW7XhedXoEiPl3FGsI9qX

Pynt evt med melisglasur hvis du liker de litt ekstra søte.
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1scyhBN0eqNSzNvB3QvJ1ibQiwO5XAcdB

Og blir det noen til overs så har du en herlig frokost i morgen!
https://drive.google.com/uc?export=view&id=1qIuNxbKJxJXNYBaHaEKiUgBc7h0cwWCM

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar