Ingen hemmelighet at jeg elsker muffins! Disse deilige munnfullene passer hele året, de er superenkle og raske å lage og du kan variere innholdet slik hjertet begjærer.
Sånn gjør du:
Nok til 6 STORE muffins. Kjør alt i foodprosessoren, det funker helt fint. Jeg har tatt utgangspunkt i oppskriften jeg bruker til sitronmuffins (magdalenas):
1 dl brunt sukker
0,5 dl hvitt sukker
125 gram melkefri margarin
Kjøres lyst og lett
Tilsett 3 egg (ett av gangen)
4 dl semper grovt mel (laktosefri)
2 ts bakepulver
1 liten klype med salt
En skvett juice til røren blir akkurat passe klissen. I dag hadde jeg litt ananasjuice og en ananasring som ble til overs fra siste pizzakveld.
Røren helles over i 6 store muffinsformer, slik:
Legg ca 1 toppet spiseskje røre i bunnen av muffinsformene.
Putt inn det du har av friske bær, i dag brukte jeg bjørnebær, bringebær og blåbær. Har du ikke friske bær tilgjengelig, så bruk frosne.
Fyll deretter muffinsformene med resten av røren.
Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15-20 min.
Avkjøles litt før de serveres lunkne til en god kanne med te.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar