Sånn gjør du:
Nok til 6 STORE muffins. Kjør alt i foodprosessoren, det funker helt fint. Jeg har tatt utgangspunkt i oppskriften jeg bruker til sitronmuffins (magdalenas):
- 1 dl brunt sukker
- 0,5 dl hvitt sukker
- 125 gram melkefri margarin
- Kjøres lyst og lett
- Tilsett 3 egg (ett av gangen)
- 4 dl semper grovt mel (laktosefri)
- 2 ts bakepulver
- 1 liten klype med salt
- En skvett juice til røren blir akkurat passe klissen
- Røren helles over i 6 store muffinsformer
- Legg ca 1 toppet spiseskje røre i bunnen av muffinsformene
- Legg deretter 5-6 biter frisk ananas
- Fyll muffinsformene med resten av røren
- Stekes midt i ovnen på 175 grader i 15-20 min
- Avkjøles
Topping
Bland ca 2 dl melis og 2 spiseskjeer kakao med ca 1-2 spiseskjer vann.
Legg ca 1-2 spiseskjeer topping på hver muffins og hell straks over ca 1 spiseskje saltede peanøtter (før sjokoladen stivner)
Magdalenas surprise nytes best etter en deilig middag i godt selskap. Serveres med vennlige ord, litt kaffe/te og kanskje et glass friskt vann.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar