Sukkerbrød (kakebunn)
- Pisk eggedosis av 4 egg og 150 gram brunt strøsukker (demerara)
- Tilsett
- 4 spiseskjeer potetmel
- 1 1/3 dl glutenfritt mel (semper grov/fin, obs! sjekk at den er laktosefri)
- 1/2 teskje bakepulver
- 3-4 spiseskjeer kokos
Hell røren i en liten rund kakeform (22 cm) som er kledd med bakepapir. Stekes på 160 grader i ca 30 min midt i ovnen. Sjekk om kaken er gjennomstekt før du løfter den forsiktig ut av formen og setter den til avkjøling på en rist. Løsne forsiktig sukkerbrødet fra kantene mens den fortsatt er varm.
Del sukkerbrødet i 2 og legg et tykt lag med Freia vaniljekrem (med rice dream) i midten, friske jordbær og sjokoladesaus. Pisk laktosefri fløte (eller annen fløte-erstatning; havre, soya, ris) til toppen av kaken og pynt med friske jordbær. La kaken stå kjølig frem til servering.
Allergener
Egg
Melkeprotein
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar