Du trenger (2-3 porsjoner):
- Kok opp glutenfri småpasta (ta hva du har/liker best av skruer, rør, makaroni, skjell, spagetti) jeg pleier å beregne 2-3 dl pr pers
Saus/topping:
- 1 pakke (150 gram) lettmajones (sjekk at den er melkefri)
- 2-3 ss sweet chili saus
- 1/2 ts karri
- 1 knivspiss cayenne
- 2 fedd hvitløk (i små biter)
- 2 små vårløk/purreløk i ringer
- 1 boks krepsehaler
- 3-4 ss krepsehale-lake
- Rør om og la sausen koke opp og putre
Servering:
Til hver tallerken trenger du:
- Skjær/riv opp litt sprø salat (hjertesalat, isberg el. lign) og legg et godt lag i bunnen av pastatallerkenen (dyp suppetallerken går også fint)
- 10 agurkskiver
- 4-5 små tomater
- Legg opp pasta
- Hell godt med majonessaus med krepsehaler over
- Server med sitronskiver (og evt. noen skiver toast til de ekstra sultne)
Mmmmm, KJEMPEGODT!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar