Tradisjonen tro får familiens bursdagsbarn velge middag på bursdagen sin. I år falt valget på en klassiker fra min manns barndom. Jeg tror aldri jeg blir lei av denne retten.
Kokt ris
- Kok 5 dl ris i 10,5 dl hønsebuljong
- grønne erter
- rød paprika
- legg et tykt lag kokt ris i bunnen av en ildfast form
Karrisaus
- 3 ss olje/melkefritt smør
- 5 ss karri (ikke gurkemeie)
- 4 ss glutenfritt mel
- 4 dl hønsebuljong
- 1 dl majones (melkefri)
- 1 dl "fløte" av ris/soya/kokos
Stekt kylling og banan
- stek raskt kyllingbiter og halve bananer og strø over litt karri og ingefær
Gratineres midt i oven 250 grader ca 20 min. Serveres med bursdagsbarnets favorittvin.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar