Noen ganger er man ekstra sulten til lunsj og har man flaks er man hjemme og kan lage noe fristende som metter flere sanser, for det er jo ikke til å komme i fra at man tidvis blir fryktelig lei av traurige norske brødskiver og svart kaffe.
Perfekt før kveldsvakt! Kjempeenkelt, prøv da vel!
Oppskriften er gluten- og melkefri, naturligvis og beregnet til 1 pers.
Kok et par never glutenfri penne/pasta
Mens pastaen koker freser du litt av det du finner i skuffer og skap, f.eks:
Rikelig med blå margarin (melkefri, laget av raps)
1/2 rød løk
1/2 grønn paprika
1 vårløk
2-3 cm ingefærrot i små biter
2 spiseskjeer kapers
10-15 dryss nykvernet svart pepper
1 teskje Provencekrydder
Skvis litt sitronsaft over
Skru av varmen og la det hele stå 1-2 minutter
Legg den ferdigkokte pastaen i en dyp tallerken. Hell grønnsakene over pastaen, la alt fettet bli med. Legg biter av avokado på toppen, eventuelt også litt spekeskinke og noen striper melkefri majones.
Rikelig med frisk vann hører med for denne retten har absolutt litt sting!
God kveldsvakt!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar