Slik gjør vi det her hos oss:
Tomatsaus
- Hel raust med olivenolje i bunnen av en kjele og tilsett
- 1 grovhakket løk som surres, tilsett deretter
- 1 kilo ferske, modne tomater (eller bruk 1-3 bokser hermetiske tomater)
- 4-5 fedd hvitløk, småhakket
- 1 skje honning
- 1 klype salt
- nykvernet pepper
- litt salvie
- masse frisk basilikum (ca 1/2 potte)
- La tomatsausen småputre over lav varme i ca 20-30 minutter
- Kok spagetti al dente, slik at den er litt fast.
- Vær pinlig nøyaktig med bruk av redskaper slik at du unngår at gluten-allergikerne blir syke.
Server spagettisausen rykende varm over nykokt (glutenfri) spagetti. Dryss eventuelt over litt revet parmesan til de som ønsker og tåler melkeproteiner.
Buon appetitio!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar