torsdag 8. september 2016

Potetsalat (fri for melk og gluten)

Noe av det beste jeg vet er potetsalat, særlig den litt lunkne, nylagde som bare dufter deilig og smaker utmerket på en varm sensommerdag med 23,5 grader et stykke inn i september. Sammen med en stor salat og noen grillede pølser gav nesten middagen litt feriefølelse (selv om hele familien hadde hatt mye å gjøre på jobbene sine i løpet av dagen).



Slik gjør du:


  • Kok en kjele med poteter (vask dem og del dem i store biter)
  • Hell av vannet og legg de nykokte potetene i en stor bolle.
  • Bland inn rikelig med melkefri majones, gressløk, vårløk, hakkede sure agurker og gjerne litt kapers hvis du har. 
  • Krydre med salt, svart pepper, oregano og estragon.
  • Bruk to spiseskjeer til å blande alt før du serverer den lunkne potetsalaten.
Smaklig måltid!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar