torsdag 18. september 2014

Sorbet

Sist vi var i Stockholm falt jeg for fristelsen til å kjøpe sorbet på byens beste iskiosk på Söder. Mango og bringebærsorbeten smakte himmelsk, men det er slett ikke alltid at sorbet passer for multiallergikere.

Denne oppskriften kan tilpasses de fleste - og det er gull verdt. Tusen takk for tipset Tina :-) du må komme og smake!

Sånn gjør du:

Forberedelser
Skjær av skallet og del mangoen i biter
Fyll en pose/boks og legg i fryseren (bruk kniv for å løsne bitene fra hverandre når du skal bruke dem)

Lag sorbet slik
Kjør ingrediensene i foodprosessor/blender/bruk stavmixer

  • ca 150 gr frossen mango (eller annen frossen frukt/bær)
  • ca 1 dl kokosmelk (light eller vanlig, helst ikke kokosfløte) eller 1 liten soyayoghurt
  • (tilsett evt litt sukker hvis du ønsker det)
  • Server sorbeten i dine lekreste dessertglass

Yammi! Hva med å lage din helt egen favorittblanding :-)


http://lindastuhaug.blogg.no/1403639508_mangosorbet.html

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar